Čerstvo pražená ručne zbieraná káva z oblastí regiónu Limu- Jimma pestovaná v tieni v zalesnených oblastiach Etiópie. Kávové zrná sa sušia na slnečných -kávových posteliach- 12 až 16 dní.
V chuti dominuje sladká bohatá chuť ovocia. Napriek svojej ovocnej chuti a jemnej kvetinovej aróme si káva pomalým spôsobom praženia zachováva plné a výrazne telo.
Vďaka ideálnym podmienkam regiónu Limu-Jimma na pestovanie kávy, ako i vysokým nadmorských výškach, je káva pestovaná v zdravej pôde plnej minerálov a živín, prirodzene, bez nutnosti zásahov do jej rastu.
Jedná sa o jednu z najjemnejším a najkvalitnejších káv sveta.
Etiópia Limu- Jimma je ľahká káva s nízkym obsahom kofeínu.
Bodovanie vykonávané pod záštitou SCA (Specialty Coffee Association): 83,75
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.